Raining




ABOUT LINKIES ENTRY FACEBOOK TWITTER BLOGSKIN ASK.FM FOLLOW
woWWW
Friday, March 15, 2013 • 5:49 PM • 0 comments
Assalamualaikum...
hye2
weyhhh nak story skitt nieyh...pejam celik-pejam celik result spm dh nk keluarr huaa serem seyhh tp xpew lah redha je lah dgn ape yg dapat ekk...klau gagal pon xsemestinye xblh smbg belajar kann..kite just berusaha sedaya upaya utk mencapai keputusan yg cemerlang but to je yg kite soo terima lah seadanye :')...tp bg aq jika sesorang utk ingin berjaya dlm hidup dye xkn menyerah kalah dan dye akan bngkit semula dh berjuang hbis2an utk mendapat kan ape yg diingini hehhe ... klh smpai disini jeee...cau dluu :)
RINDU NAN KAU LAH M.F
Saturday, February 9, 2013 • 11:49 AM • 0 comments
salam!!
hyeee...weyh budak tembammm aq rndu kau lahh knpe kau xblz mcj aq..klau kau blz pon mcm nk xnak jee hmmm knpee??kau pnt kee?? ckpppppppppppppppppppp
hahahahrndu
xmungkin berakhir..
Thursday, November 29, 2012 • 8:28 PM • 0 comments
salamualaikummm...
hyee!!
hmmm thankz sbb sudi jge aq walaupun aq xsempurna..aq rse kau lah manusia yg paling baik yg pernah aq jumpe sebelum nieyhhh kau bnyk memberi kan tunjuk ajar n membrikan nasihat yg berguna untuk diri ku aq hargai sngt2..sejak akhir2 aq selalu terpikir pasal diri kau,aq rse diri aq semakin sayang sngt2 kat kauu..xpenah aq rse perasaan yg mcm nieyhh sebelum nieyhh kau telah membuat diri aq berasa gembira setiap harii..walaupun kau berjauhan aq tetap syg kau sbb ape aq syg kau?? sbb kau sngup dtg jumpe aq n snggup tggl kan keje demi aq..disbbkan dengan sikap kau yg sebegitu rupe membuat aq bertambah syang kat kau...sblum nieyh aq xpernah menggis disbbkn sesiape tetapi bile aq bersame kau xtahu mengape air mate aq mengalir dengan tetibe..aq harap kau tolong jge diri aq nieyh dengan sebaik yg mungkin..aq dh xsnggup utk mencri pasangan yg bru ade kala nye pasangan yg bru itu tidak mungkin sme dengan perangai kau yg sebelum nie...aq harap kan hubungan kite kekal dan tidak berpecah belah..

#thankz sbb pilih aq sbgai teman hidup kauuu...
i love you capital F...
=')
HYEE..
Tuesday, November 20, 2012 • 6:52 PM • 0 comments
salamualaikumm...
fuhhhh fuhhhh fuhhhhh..berabuk sudah blogger nieyh dh lame naz xupdate kan hampir 6bulan jugak lah naz xupdate ekk heee...biase lah bdk SPM kan so kne lah stdy jeee tp kadang2 stdy gak kepale otak naik jem meyh hehhee..so sekali sekala on9 lah kjap tgk2 keindahan di internet hahha..:P
naz akan sentiase rndukn friend2 yg pernah terjah blog naz nieyh walaupun xknl kan hehe...

Lps nieyh dh xd lah naz nk buat blogger2 nieyh harinie lah naz layan blogger sbb nanti naz dh kne amik lesen lah smbg belajar lah hmmm tp xpew klau ade mse naz akan buka juga blog nieyh yupp
ok lah naz pon dh xd story nieyh otak ngh jem xd idea hehe..

papaii
i love u so muuchh
M.F
Friday, June 1, 2012 • 8:50 PM • 0 comments
salam..hyee
naz ade story niee...hehe baik naz tulis kang t lpe heee...
My story
hee...im happy rite now because!!!
dh jmpe pon owg yg ku tunggu2 heeee..btw ssh tol nk usha dia nieee..lama kelamaan wahhh dh jd aq nye bantal peluk yg selalu aku pelukk wahhh...senok nyeee...
kiteowg firts time mcj dh pgll baby,b bla bla...hehehe pnye xsegan heeee btw i still likee..heee
dia nie yg sowang yg baik,gile2,pemarah n comel..yg membuat aq tkut nan sikap dia ialah bile dia marah hamboi kucing kat sebelah pon blh lari lahh hehehe...nmpk now nipu nyee..lalala...
lama kelamaan cite telah berputikk cehh...
k lah dh xd idea heheh
byee..

love u....muahhhhhhhhhhhhhhhhhh...
Tuesday, May 22, 2012 • 5:25 PM • 0 comments

annyeong
naz kirin back...(:
mesti rndu kan kan kan...
jgn nk bohong lahhhh..
hahha just kiding jew...
lame dh xupdate blog rnduw gile rse nyeee ayie nie naz update lah ksi dia sihat2 n xberhabuk hhehehe...
kkkk lah nak out niee...nk makan byeee...
hyegeseyeo!!!
lalal

hehehe
Sunday, March 4, 2012 • 4:28 PM • 0 comments

http://www.youtube.com/watch?v=NS6xE_MUjB0&feature=related

OLD
You're my Love ♥

Welcome


Assalamualaikum. Naz Kirin Here heheh! yes that me !

Tagboard!

!-- BEGIN CBOX - www.cbox.ws - v001 -->
>

Credits
Thanks For them.
Base code : Masterly Elmo
Re-Edits : Momo.
Tutorial : D U R I A N S
Cute Photo:We Heart It
Nice View:Google Chrome
Owner: Naz